Štampaj
OBJAVLJENO: 24.05.2021.

USPOSTAVLJANJE SAOBRAĆAJA DNEVNOG MEĐUNARODNOG VOZA NA RELACIJI BAR-TOPČIDER-BAR

Obavještavamo korisnike željezničkih usluga da su predstavnici Željezničkog prevoza Crne Gore i predstavnici Srbije voza dogovorili uspostavljanje saobraćaja međunarodnog dnevnog voza na relaciji Bar-Topčider-Bar počev od 15. juna 2021. godine iz Bara sa polaskom u 09:00 časova, odnosno 14. juna tekuće godine iz Topčidera sa polaskom u 09:00 časova.

Naime, na radnim sastancima održanim 17. i 18. maja tekuće godine, predstavnici željezničkih kompanija Crne Gore i Srbije osim važne teme koja se tiče usaglašavanja početka saobraćaja i sastava dnevnog voza na relaciji Bar-Topčider-Bar, razgovaralo se i o planiranim aktivnostima u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, kao i drugim tekućim pitanjima koja se tiču saradnje ove dvije željezničke kompanije.

Trenutno, na relaciji Bar-Topčider-Bar saobraća noćni voz sa polaskom iz Bara u 19 časova, odnosno iz Topčidera u 21:10h. U sastav ovog voza putnici imaju uslugu kola sa mjestima za sjedjenje, kušet kola, spavaća kola i kola za prevoz praćenih automobila.

Cijene voznih karata su ostale nepromijenjene i mogu se kupiti u pretprodaji mjesec dana unaprijed.

Ovdje možete pogledati cijene karata u međunarodnom saobraćaju.

Rezervacija sjedišta u kolima 1. i 2. razreda u međunarodnim vozovima je obavezna i iznosi 3€.

×