Pet, 4 avgust 2023

Njemački turisti prezadovoljni uslugom Željezničkog prevoza Crne Gore

U prostorijama ŽPCG danas je održan sastanak sa gospodinom Michael Baderom, predsjednikom Fondacije budućnost crnogorskog turizma.

Njemački turisti prezadovoljni uslugom Željezničkog prevoza Crne Gore
OBJAVLJENO: 04.08.2023.

U prostorijama Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica danas je održan sastanak sa gospodinom Michael Baderom, predsjednikom Fondacije budućnost crnogorskog turizma, sa kojim Željeznički prevoz Crne Gore ima intenzivnu i uspješnu saradnju u realizaciji prevoza velikog broja turističkih grupa sa područja Njemačke na relaciji Bar – Kolašin.

Predstavnici novog menadžmenta naše kompanije, izvršna direktorica, Ilinka Pavićević, pomoćnica izvršnog direktora za logistiku i komercijalne poslove, Dejana Baošić, kao i predsjednik Odbora direktora, Marko Bertanjoli, na ovom sastanku bliže su upoznati sa idejom uvođenja novog proizvoda, brendiranog voza Wild Beauty Express namijenjenog inostranim turistima na dionici pruge od Bara do Mojkovca, koja svojom atraktivnošću i brojnim turističkim atrakcijama u njenoj neposrednoj blizini zavređuje pažnju poput poznatih željezničkih ruta u Evropi, a povezuje i nacionalne parkove naše zemlje. Prepoznajući značaj ovakvog turističkog projekta i potencijala koje željeznički prevoz putnika ima da postane okosnica crnogorskog turizma za šta u prethodnom periodu nije bilo sluha, novi menadžment Željezničkog prevoza iskazao je zainteresovanost i spremnost da inicira saradnju sa Ministarstvom kapitalnih investicija, Upravom za željeznice i drugim ključnim institucijama kako bismo ovakav proizvod obezbjedili u narednoj turističkoj sezoni.

Novi menadžment ŽPCG već aktivno radi na unapređenju turističkih potencijala naše kompanije, a u narednom periodu biće intenzivirane aktivnosti kako bismo u sljedećoj turističkoj sezoni uvrstili ovaj proizvod u našu ponudu. Značajno je i to što su na sastanku održanom u Upravi za željeznice, na čijem čelu je gospodin Denis Lukač, a kojem su prisustvovali gospođa Ilinka Pavićević i gospodin Marko Bertanjoli, shodno Zakonu o budžetu već definisali kao potrebu da se u 2024. godini opredijele sredstva za ovakav projekat. Posebno zadovoljstvo nam čini to što što smo dobili potvrdu da putnici iz Njemačke, za koje više puta mjesečno organizujemo grupni prevoz, nemaju zamjerke na pružene usluge kao i da prepoznaju čari i udobnost starijih tipova putničkih kola. Takođe, osjetili su i značajan pomak kada je u pitanju kvalitet usluge na svim nivoima kao i odnos prema stranim turistima u odnosu na raniji period.

Galerija fotografija

https://api.zpcg.me/storage/news/turiz2.jpg
https://api.zpcg.me/storage/news/turiz1.jpg

Željeznički prevoz Crne Gore

Trg Golootočkih žrtava 13, 81000 Podgorica

Telefon: +382 20 441 197

/

E-mail: info@zpcg.me

/

Radno vrijeme: 08:00 - 20:00

Kontakt stanice

Podgorica / +382 20 441 219

Sutomore / +382 30 301 692

Bar / +382 30 301 615

Nikšić / +382 40 211 912

Bijelo Polje / +382 50 478 560

Copyright © 2024 Željeznički prevoz Crne Gore