Štampaj

Novosti

POREMEĆAJ SAOBRAĆAJA NA PRUZI BEOGRAD - BAR

Obavještavamo korisnike usluga da je dana 20.11.2022.god.na teritoriji Infrastrukture Železnica Srbije došlo do kidanja kontaktne mreže između službenih mjesta Slovac i Divci

opširnije

INFORMACIJA O DEVETOMJESEČNOM POSLOVANJU ŽPCG

ŽPCG je za 9 mjeseci 2022. godine ostvario dobit u iznosu od 1,4 miliona eura.

opširnije

Učenici drugog razreda OŠ „Radojica Perović“ na putovanju vozom do Nikšića

ŽPCG AD Podgorica imao je čast da bude domaćin učenicima drugih razreda OŠ „Radojica Perović“ koji su putovali vozom do Nikšića i učili o željezničkom saobraćaju.

opširnije

Putovanje učenika OŠ „Oktoih“ vozom do Nikšića

ŽPCG AD Podgorica imao je veliko zadovoljstvo da 19. i 20. oktobra ugosti više od 220 učenika trećih razreda OŠ „Oktoih“ na putovanju od Podgorice do Nikšića.

opširnije

Obavještenje o organizaciji željezničkog saobraćaja tokom vikenda 22.10 i 23.10

Zbog izvođenja radova na pruzi, dana 22.10.2022. i 23.10.2022, biće organizovan alternativni prevoz autobusima na relaciji Virpazar-Bar za vozove br. 6101 i 6153, kao i na relaciji Bar-Virpazar za vozove br. 6152 i 6154.

opširnije

Potpisan nacrt Kolektivnog ugovora i Pravilnik o sistematizaciji

Odbor direktora ŽPCG i predstavnici reprezentativnih sindikalnih organizacija potpisali su danas nacrt Kolektivnog ugovora, a donešen je i pravilnik o sistematizaciji i organizaciji radnih mjesta.

opširnije

OBAVJEŠTENJE O PRODUŽENOM VREMENU PUTOVANJA NA RELACIJI PG – BR – PG

Zbog laganih vožnji i radova na infrastrukturi vrijeme putovanja lokalnih vozova na relaciji Bar – Podgorica i Podgorica – Bar produženo je 30 min.

opširnije

Željeznički saobraćaj normalizovan

Obavještavamo putnike da je željeznički saobraćaj koji je bio u prekidu zbog havarije na kontaktnoj mreži kod stanice Trebješnica normalizovan.

opširnije

Usljed nestanka napona na kontaktnoj mreži organizovan alternativni prevoz

Usljed havarije na kontaktnoj mreži na željezničkoj infrastrukturi Crne Gore u stanici Trebješica organizovan je alternativni prevoz autobusima

opširnije

Produžen period važenja promotivnih cijena na relaciji PG-NK-PG

ŽPCG sa zadovoljstvom obavještava korisnike svojih usluga da je period važenja promotivnih cijena karata na relaciji Podgorica-Nikšić-Podgorica produžen.

opširnije

×