Štampaj
OBJAVLJENO: 05.03.2019.

Posjeta predškolaca Željezničkom prevozu Crne Gore

Naši zaposleni imali su zadovoljstvo da tokom prethodne sedmice ugoste djecu predškolskih ustanova iz Podgorice i Budve.

Naime, ovi mališani su okviru nedjelje posvećene saobraćaju i njegovim vidovima, učili i o željezničkom saobraćaju, te su u okviru toga izabrali posjetiti naše preduzeće.

Tako smo tokom dva dana imali dvije posjete: jednu od strane predškolske ustanove “Vini Pu” iz Budve, a drugu od strane mališana iz vrtića “Đina Vrbica”, u organizaciji njihovih roditelja.

Cilj ovih posjeta bio je da djeca što više saznaju o željeznici u našoj državi, o ponašanju putnika na željezničkoj stanici i u vozu. Ovo je ujedno bila i prilika za promociju željezničkog prevoza kod naših najmlađih sugrađana.

Naše ljubazno osoblje mališanima je pokazalo šta je to voz i ko njime upravlja, gdje mogu kupiti karte i kako se treba pravilno ponašati na stanici. Radoznala dječica se nisu ustezala da pitaju sve što ih zanima, a naši zaposleni su strpljivo i pažljivo odgovarali na njihova brojna pitanja.

Posjete su završene na obostrano zadovoljstvo, a mi koristimo priliku da se zahvalimo vaspitačima i roditeljima na ukazanom interesovanju i povjerenju.

Naravno, nadamo se da ćemo ovakvih posjeta imati još više, čime ćemo pokazati djeci sve prednosti korišćenja željezničkog prevoza, ali i stvoriti kod njih ljubav prema ovom vidu transporta, za koju se nadamo da će je ponijeti i kada porastu u velike ljude.

×